2 min read

Sleutel binnen laten liggen en deur op slot?

Hoe vervelend is dat wel niet, je trekt de deur achter je dicht in het slot en komt er vervolgens achter dat je de sleutel binnen hebt laten liggen. Sta je dan in de kou, reservesleutel ligt natuurlijk nog binnen en niemand anders heeft de sleutel van de voordeur. Had hem nou toch maar onder de deurmat gelegd, dan had je nu alweer binnen gestaan en was dit allemaal niet nodig geweest.

Inbreken in je eigen huis

Er zit niks anders op, je moet op de een of andere manier binnen zien te komen in je eigen huis zonder de sleutel. Staat er ergens misschien nog een badkamerraampje open of kan je via het dak naar binnen. Een raam in slaan is wel weer erg overdreven en het niet waard maar wat zijn nu eigenlijk je andere opties? Je hebt natuurlijk niet de hele dag te tijd want je zou eigenlijk maar even een paar minuutjes weg zijn en nu sta je alweer een half uur buiten.

Slotenmaker bellen!

Natuurlijk, waarom heb je hier nog niet eerder aan gedacht? Je kan natuurlijk Slotenmaker den haag bellen. Gelukkig heb je je telefoon bij je en kan je via de wifi (die nog maar net tot de voordeur signaal geeft) het nummer van de slotenmaker den haag opzoeken. De slotenmaker kan in sommige gevallen gewoon het slot openen zonder sleutel en je staat binnen en paar minuten weer binnen. Kan de slotenmaker het slot niet openen zonder sleutel dan kan hij er een nieuw slot in zetten. Hoe dan ook een slotenmaker kan een ogenschijnlijk groot probleem vaak snel en simpel voor je oplossen.

Bron: Locksmith the hague