Alles wat je moet weten over de haagbeuk

Sta je op het punt om haagbeuken aan te gaan schaffen? Maar ben je nog op zoek naar meer informatie over de plant? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij vertellen je een aan handige informatie over de beuk. Bijvoorbeeld hoe je het goed kunt onderhouden, en waar je op let bij het aanschaffen van een haagbeuk.

haagbeuken

De aanschaf van je haagbeuk

De haagbeuk is erg populair, en dat is natuurlijk niet zomaar het geval. De beuk is mooi, en onderhoudsarm. Doordat er haast geen bloemen of bessen in groeien, zal de beuk een hele mooie groene kleur behouden. Tevens kan de beuk erg hoog worden, zelfs tot wel twintig meter. Het fijne aan deze beuk is tevens dat je er weinig omkijken naar hebt. Je hoeft het namelijk maar eenmaal per jaar te snoeien. Het snoeien doe altijd na de zomer. Het enige wat je daarnaast moet doen, is het bemesten van de haagbeuk. Dit dien je tweemaal per jaar te doen. De haagbeuk trekt namelijk veel voeding uit de grond, waardoor het nodig is om vaker te bemesten.

haagbeuken

Ben je overtuigd en wil je de plant gaan aanschaffen? Dan is het tijd om je haagbeuk te kopen. Maar waar kun je dit het beste doen? Het is natuurlijk altijd aan te raden om dit bij een expert te doen. Win genoeg advies in, en zorg ervoor dat je een goede voorbereiding treft op je aankoop.