Lichtkoepels.info

Bij Lichtkoepels.info gekeken voor een koepel bij mijn moeder

Lichtkoepels.info kregen wij als tip om te kijken voor een koepel. Mijn moeder woont in een soort bungalow en heeft een plat dak. Nu is het zo dat mijn moeder weinig licht inval heeft in haar woning. Daarom zochten wij ook een koepel voor mijn moeder, zodat er meer dag licht naar binnen kan. Natuurlijk moest het niet te duur zijn en makkelijk te monteren zijn. Toen wij dan ook op de website van dit bedrijf kwamen, zagen wij dat zij heel veel keuze hadden. Daarom besloten wij dan ook om samen met mijn moeder naar de showroom te gaan van dit bedrijf. Deze onderneming is gelegen in Aalsmeer en niet ver van ons vandaan. Met goede moed gingen wij dan ook nar dit bedrijf toe. Bij binnenkomst werden wij vriendelijk begroet door een van de medewerkers die dit bedrijf heeft. Hij vroeg ons of die ons kon helpen en dat kon die natuurlijk.

Lichtkoepels.info

Lichtkoepels.info heeft ons zo goed geholpen

De medewerker van dit bedrijf vroeg aan ons wat mijn moeder wens was voor een koepel. Nadat hij, de medewerker, mijn moeder wensen hoorde. Wist hij meteen welke koepel het beste zou zijn voor mijn moeders woning. Het zou een lichtkoepel worden met opstand. Deze koepel zou mijn man gemakkelijk zelf kunnen monteren voor mijn moeder. Ook de kosten werden duidelijk en wij stonden er van te kijken. Deze was echt laag en de kwaliteit zeer hoog. Ook werd er ons verteld hoe wij het beste de maten konden opmeten. Dit staat trouwens ook allemaal op de website van dit bedrijf. Wij besloten dan ook om eerst weer nar het huis te gaan van mijn moeder om de precieze maten op te meten. Via Lichtkoepels.info bestelde wij later de koepel voor mijn moeder. Binnen een week kreeg mijn moeder het al thuis geleverd van dit bedrijf. Lichtkoepels.info