Budget changes – een ander interieur

2 min read

Zoek jij verandering in huis maar heb je al je bronnen al uitgeput? Zoek je nieuwe manieren om jouw huis een andere sfeer te geven alleen doe je dat op budget? Dan ben je hier aan het goede adres! In dit artikel bespreken we de vele manieren waarop jij een nieuwe uitstraling aan je huis geeft, terwijl je niet al je spaarrekeningen hoeft te legen! (Bron: Magic Carpets).

Een andere vloer leggen

Een drastische verandering in huis is het leggen van een nieuwe vloer. Dit verandert gelijk de uitstraling van je hele huis, maar veel mensen denken dat het veranderen van de vloer een fortuin kost. Dit is helemaal niet waar, er zijn genoeg outlets en B-keus vloeren die voor een prikje de deur uit gaan. Een goed voorbeeld hier zijn tapijttegels. Deze zijn ook te vinden als B-keus in grote partijen bij vloer outlets. Daarnaast is een tapijt tegel duurzaam in dat ze vaker gebruikt kunnen worden en weinig snijverlies hebben. Tapijttegels zijn ook handig voor doe het zelvers! Ze zijn namelijk erg makkelijk te leggen.

Het aanschaffen van accessoire

Een ander manier om je huis anders in te richten is om van accessoire te veranderen. Deze kan je bij allerlei winkels halen, maar omdat we op een budget werken hoef je niet te denken aan de dure designer accessoire die je vaak in etalages ziet. Winkels zoals de action, hema en de flying tiger zijn betaalbare winkels waar home deco ook een afdeling heeft.

Planten maken blij

Planten zijn een belangrijk onderdeel in huizen, want het geeft aan dat iemand in het huis woont (hotels hebben geen echte planten, want er wonen geen mensen). Planten hebben ook een belangrijke rol in huis in termen van decoratie, ze vrolijken een ruimte namelijk op. En tegenwoordig zijn er ook planten die nauwelijks verzorging nodig hebben, waardoor je je niet gedwongen voelt om op te letten dat ze water nodig hebben en je vermijdt dat je elke keer nieuwe planten moet kopen wat op den duur dus ook geld bespaart!