Bulthaup keuken

Bulthaup keuken: maatwerk binnen handbereik

Ik ben erg blij met mijn Bulthaup keuken. Deze keuken is speciaal voor mij ontworpen. Helemaal op basis van mijn wensen. Ik wil jullie graag meer vertellen over mijn ervaringen.

Een op maat gemaakte Bulthaup keuken

Bulthaup keukenIn ons nieuwe huis wilde ik graag een nieuwe keuken. Alleen qua indeling vond ik het lastig in verband met de beschikbare ruimte. We zijn een aantal keukenspeciaalzaken langs geweest maar het was het allemaal net niet. Een vriendin wees me op Bulthaup, die had hier goede ervaringen mee. Ik heb toen snel een afspraak gemaakt in het filiaal in Den Haag en ik was echt aangenaam verrast. Zij konden een keuken voor me ontwerpen helemaal volgens mijn wensen en nog een beetje meer.

Helemaal op basis van mijn wensen

Bulthaup keukenWe hebben eerst gepraat over mijn wensen. Over kleuren, materialen, de indeling, wat er zoal in moet aan apparatuur etc. Ze vroegen ook door over hoe ik mijn keuken gebruik en welke plek deze inneemt in mijn huis. In ons geval is de keuken echt een leefruimte. We houden van koken en onze grote eettafel grenst aan de keuken waardoor het echt een geheel wordt. De adviseur van Bulthaup dacht zelf ook heel goed met ons mee en kwam met adviezen over dingen waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Ook ons budget is besproken.Ik was hier een beetje huiverig voor want je eigen keuken laten ontwerpen klinkt heel duur. Toch viel de prijs me erg mee. Doordat we al in veel keukenspeciaalzaken waren geweest kon ik die prijzen ook goed vergelijken.

Ik ben in elk geval erg tevreden met mijn Bulthaup keuken. Het past precies bij ons huis, onze smaak, stijl en wensen. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe keuken? Breng dan zeker ook een bezoek aan Bulthaup in Den Haag en laat je adviseren door een van de deskundige adviseurs.