Tuinsauna

De luxe van een buitensauna in je eigen tuin

In ons nieuwe huis wilden we de luxe van een buitensauna. Ik ga heel graag naar de sauna en mijn droom was dan ook een sauna in mijn eigen tuin. In ons kleine stadstuintje was dat niet te realiseren. Toen we gingen verhuizen naar een huis met een grote, beschutte tuin, behoorde een buitensauna ineens wel tot de mogelijkheden.

De luxe van een buitensauna in je eigen tuin

De luxe van een buitensaunaWe besloten om ons te gaan verdiepen in de mogelijkheden. Omdat we zelf zo vaak en graag naar de sauna gaan, hadden we vooraf al bedacht wat deze maandelijkse sauna bezoekjes ons op jaarbasis kosten. Dit konden we vergelijken met de kosten voor een sauna. We kwamen terecht bij Bodyfit in Zeewolde. Van vrienden hadden we al gehoord dat Bodyfit een groot assortiment heeft en ook het advies heel goed is. En dat klopte helemaal. In een adviesgesprek werden onze wensen in kaart gebracht. Er zijn buitensauna’s in verschillende prijsklassen waardoor de luxe van een buitensauna voor veel mensen al tot de mogelijkheden kan behoren. Ook qua grootte en materiaal is er veel mogelijk. Van standaardoplossingen tot maatwerk, bij Bodyfit kan het allemaal.

Handige en leuke accessoires

SaunaOnze buitensauna hebben we nu al een tijdje in gebruik. De combinatie van de warmte van de sauna en de frisse buitenlucht is heerlijk, en dat in je eigen tuin! We maken veelvuldig gebruik van onze buitensauna en naar volle tevredenheid. We zijn nog steeds erg blij met onze aanhoop en genieten er wekelijks van. In de webshop kun je ook allerlei handige en leuke accessoires kopen. Van thermometers en hoofdsteunen tot verlichting en kiepemmers. Ook zijn er verschillende geuren te koop die aan een bezoek aan de sauna nog een extra dimensie meegeven.

Wil jij ook genieten van de luxe van een buitensauna? Breng dan een bezoek aan Bodyfit.