Bruin worden

De Sunshower voor maximale ontspanning

Vandaag een artikel over de Sunshower van Bodyfit. Het is namelijk weer winter en dit houdt in dat we niet meer kunnen genieten van de zon. Voor veel mensen betekent dit een gebrek aan vitamine D. Dit kan onder anderen zorgen voor vermoeidheid. Mocht jij ook op zoek zijn naar een beetje extra vitamine d en ontspanning? Dan is een Sunshower absoluut een aanrader. Dit product is goed voor de bloedsomloop en heeft een helende werking op de spieren en gewrichten. Buiten dat zal je een gezond bruin kleurtje krijgen bij gebruik van deze douche. Een gemiddelde sessie duurt 10 minuten en dit zal voor ontspanning zorgen.

Sunshower

Op de website van Bodyfit vind je verschillende varianten van dit product. Wanneer we kijken naar de Sunshower Combi White, dan kijken we naar een product van topkwaliteit. Dit product is te verkrijgen voor €2250. Wanneer je dit product in huis haalt, dan kies je voor pure ontspanning! Het maximaal vermogen van de Combi White is 1995 wat, verder hebben de lampen een levensduur van 1200 uur. De afmetingen van dit product zijn: 290 x 1440 x 228 mm. Dit product zal dus prima in de badkamer passen. Bij aankoop van deze Sunshower krijg je 2 jaar fabrieksgarantie, dit laat zien dat de fabrikant veel vertrouwen heeft in dit product!

De Sunshower bekijken in de fysieke winkel

Bodyfit heeft natuurlijk een prachtige webshop. Je zou hier natuurlijk je aankoop kunnen doen. Mocht je voor het doen van je aankoop vragen hebben, dan kan je contact opnemen met de klantenservice. Zij hebben erg veel kennis en zij zullen jou zo goed mogelijk helpen. Vind jij het fijner om het assortiment van Bodyfit in het echt te bekijken? Dan kan dit ook, zij hebben namelijk een fysieke winkel. Kies jij er uiteindelijk voor om een aankoop te doen? Dan zorgen zij ervoor dat jij het product zo snel mogelijk in huis hebt.

Badkmer