Dubbel glas plaatsen Amersfoort voor betere isolatie

2 min read
dubbel glas plaatsen Amersfoort

Dubbel glas plaatsen Amersfoort heb ik laatst laten doen door een erg professioneel bedrijf. De communicatie met Klusbedrijf Schäfer was heel erg fijn. De reden dat ik graag dikkere ramen wilde was omdat ik in een vrij oud huis woon. Tot voorheen heb ik altijd enkele glazen erin gehad. Het leek mij echt tijd om die eens te laten vervangen. Elke winter moet ik namelijk flink stoken om het een beetje warm in huis te krijgen. Dat is natuurlijk helemaal niet milieuvriendelijk en ook nog eens heel erg duur. Door te investeren in nieuwe ramen zal ik volgende winter veel minder gaan stoken.

Raam

Dubbel glas plaatsen Amersfoort is zo gedaan

Dubbel glas plaatsen Amersfoort ging echt heel erg snel. Nadat ik een afspraak had gemaakt kwamen er direct de volgende dag al twee mannen langs om aan de slag te gaan. Binnen een mum van tijd waren al mijn glazen vervangen. Het is fijn om te weten dat ik deze investering binnen een aantal jaar gewoon terug verdien doordat ik minder ga stoken. De mannen communiceerde heel erg goed met mij. Toen zij ergens tegen aanliepen hebben zij mij daarover geïnformeerd. Nadat er een oplossing was gevonden lieten zij dat ook direct aan mij weten.

Raam

Gewenst resultaat

Het bedrijf kon verschillend dubbel glas plaatsen. Zo hadden zij inbraakwerend glas maar ook brandwerend glas en zelfs kogelwerend glas. Zelf ben ik voor inbraakwerend glas voor de onder verdieping gegaan en ik koos voor brandwerend glas voor de bovenverdieping. Aangezien dieven meestal via een raam op de begane grond proberen in te breken en ik het ook belangrijk vind om een brandveilig huis te hebben. Het was heel erg fijn dat ik die twee kon conbineren en dat het bedrijf zo goed met mij mee dacht. Ik ben heel blij met het eindresultaat.

 

 

More Stories