muursticker

Een muursticker ontwerpen

Een keer iets ander tegen de muur aanhangen, ontwerp een muursticker. Een mooie vakantiefoto, of een ander model, het is hier allemaal mogelijk. Via de website van Plakhetzelf.nl zijn diverse mogelijkheden te vinden. Hier staat precies beschreven hoe je het beste zo een sticker kan bestellen. Ook staat hier stap voor stap vermeld hoe je een eigen foto als sticker kan laten maken.

Terwijl ik op deze site aan het rondneuzen was, zag ik een leuk idee. Dit idee was precies een leuk project om op de wc te hangen. Dit zijn namelijk kleine polaroid foto’s in de vorm van een sticker om op de muur te plakken. Voordeel is dat deze makkelijk te verplaatsen en herbruikbaar zijn. Mocht je erop uit zijn gekeken, kan je deze vervangen voor andere modellen.

Zeer leuke muursticker besteld

Via de website van Plakhetzelf.nl heb ik zeer leuke idee├źn opgedaan. Diverse stickers heb ik besteld. Onze slaapkamers en het toilet zijn nu voorzien van zeer leuke prints en daar ben ik enorm blij mee. Vooral die in het toilet zijn erg leuk. Vooral omdat dit diverse foto’s zijn die ik in het verleden heb gemaakt. Verschillende reizen met diverse afbeeldingen.

Onze dochter is ook helemaal blij met haar mooie beer op de kamer. Een beer waarna je kan kijken en niet mee kan knuffelen, maar zij is er helemaal blij mee.