Huur zonder zorgen een container

1 min read
Gebr. Vermeer Transport Containerverhuur

Soms zijn er dingen die je niet direct hoeft te kopen, simpelweg omdat het te kostbaar is of omdat je het niet zoveel gebruikt. Een container is een van die dingen, moet je eens wat opslaan dan is een container huren een prima middel om tijdelijk goederen op te slaan. Gebr. Vermeer Transport Containerverhuur is gespecialiseerd in verhuur van stalen containers. Niet alleen om je goederen in op te slaan, maar ook als onderkomen voor een mobiel kantoor of een kantine die verrijdbaar is. 

Goederen

Compleet omgebouwd voor je bedrijf

Gebr. Vermeer Transport Containerverhuur is niet alleen een bedrijf die containers verhuurt of verkoopt. Een professioneel team kan in de werkplaats een container compleet omtoveren tot bijvoorbeeld een mobiel kantoor. Alle faciliteiten die een kantoorgebouw hebben, bezitten deze mobiele kantoren ook. Ventilatie, stroom, verwarming, ramen en deuren en niet te vergeten goede verlichting. De mobiele kantine is ook erg populair onder bedrijven, natuurlijk in de kleuren van je bedrijf.

Professioneel

Bepaal zelf het formaat

Bij het huren van een container bepaal jezelf welk formaat je wenst en de tijd dat je de container wilt huren. Gebr. Vermeer Transport Containerverhuur heeft namelijk meerdere formaten containers, 10,20 of 40 voet. Zij brengen het gewenste formaat container bij je op locatie en kunnen de container naast de vrachtwagen zelf lossen. Moet de container verder weg of ergens op worden geplaatst, is het in overleg mogelijk om er een kraanwagen bij te bestellen. Vermeer heeft een heel scala aan transportmiddelen om iedereen overal en altijd te kunnen helpen.