Led strips voor alle doelen

Led strips kunnen op veel plekken worden ingezet met allerlei doeleinden. Op donkere plekken kunnen led strips bijvoorbeeld net dat beetje nodige extra verlichting geven. Of zet led strips in als sfeerverlichting. Tijdens de feestdagen kun je veel profijt hebben van led strips. Of gebruik led strips bijvoorbeeld om de traptreden mooi te verlichten. Wat je ook wil doen, led strips zijn gemakkelijk in gebruik en hebben allerlei opties. Je bekijkt het ruime assortiment aan led strips op deze website, waar je ze ook meteen kunt bestellen.

Wit licht, warm licht en gekleurd licht

Led strips zijn er simpel gezegd in drie varianten als het gaat om kleur. Je hebt led strips met wit licht, warm licht of gekleurd licht. Gekleurd licht kan bij sommige led strips op alle kleuren worden ingesteld, waar andere led strips juist één specifieke kleur van zichzelf hebben. Je kunt kiezen of je een losse led strip koopt of een gehele set. Je krijgt bij zo’n set bijvoorbeeld een adapter en een afstandsbediening om je verlichting in te stellen en in te schakelen.

Klik systeem voor combineren

Het systeem is gemakkelijk, je kunt bijvoorbeeld verschillende stukken led strips aan elkaar vastklikken. Ook kun je de led strips opknippen, zodat ze precies de maat hebben die jij nodig hebt. Je vindt in deze webshop led strips van de webshop zelf, en van het merk Calex. De meeste led strips hebben een IP waarde van 65 en zijn daarmee ook geschikt om buiten te gebruiken. Bekijk alle afmetingen, kleuren en andere benodigdheden in de webshop.