Mooie nieuwe Lundia kast van Lundia Arnhem

2 min read
Meubilair

In onze woonkamer miste we al een enige tijd wat. We zochten iets van een opvulling van de woonkamer waar we mooi naar konden kijken. Na lang gepraat te hebben met ons gezin waren we er uit: we wilden een mooie Lundia kast van Lundia Arnhem. We zagen op de site van hun toen we zochten op ‘’Lundia Arnhem’’ dat ze de kast eventueel ook speciaal naar wens kunnen laten ontwerpen. Daar gingen we voor!

Meubilair

Uit het ontwerp kwam een hele mooie kast rollen

Eenmaal met de ontwerper van Lundia Arnhem te hebben gesproken kwam het er op neer dat we samen met hem rond te tafel zouden gaan zitten om onze wensen en zijn ideeën naar voren te laten komen. Dat gebeurde dan ook een maand geleden toen we bij de ontwerper van Lundia Arnhem op bezoek waren gegaan. Er kwam een hele mooie Lundia kast uit het ontwerp rollen!

Meubilair

De ontwerper ging met het ontwerp aan de slag

Na het bezoekje vertelde de ontwerper dat hij met de kast aan de slag zou gaan en dat hij ons nog informeerde over de voortgang. 2 weken later belde hij ons op om te zeggen dat de kast binnen en paar dagen af zou zijn. We waren erg blij daarmee want dat betekende dat de kast net op tijd in huis zou zijn voor het grote verjaardagsfeest dat wij gaven die paar dagen later. En inderdaad de kast was klaar en hij was er net op tijd voor het feest. Nu het feest al weer een tijdje geleden is kijken we uit op onze mooie Lundia kast waarop de tv staat. We zien de stijl van ons en van de ontwerper terug in de kast en ook heeft de kast de perfecte kleur die aansluit op onze huisstijl. Wij zijn erg tevreden en bedanken de ontwerper!