Een nieuwe keuken van Keuken Huissen, wie wil dat nou niet?

2 min read

 

Een nieuwe keuken, dat is wat wij sinds een paar maanden hebben. Ik en mijn vrouw kozen ervoor om een nieuwe keuken in ons huis te plaatsen omdat we de vorige keuken al 12 jaar hadden. Het was dus gewoon noodzakelijk om een nieuwe keuken te laten plaatsen. Het zou zorgen voor een iets modernere tint aan ons huis. Voordat we een keuken uitkozen, zochten we eerst naar een goede aanbieder. Uit ervaring weten we dat Keuken Huissen hier erg in is gespecialiseerd. Zo komt de keuken van mijn broer ook van Keuken Huissen. Hij is er erg tevreden over en de keuken ziet er dan ook erg professioneel uit.

Keuken Huissen

Keuken Huissen kwam bij ons langs

 

We namen dus contact op met Keuken Huissen. Dit deden we doormiddel van een telefoontje te plegen. Er werd gelijk opgenomen en de medewerker van het bedrijf was erg vriendelijk aan de telefoon. We vroegen of we een keer in de showroom konden kijken, maar helaas hadden ze die niet. Wel kon Keuken Huissen een keer langskomen voor een paar voorbeelden en om een advies te geven. Toen ze ook daadwerkelijk langskwamen hebben we een mooie keuken uitgekozen dankzij het advies van Keuken Huissen.

 

Tevreden over de geleverde keuken

 

4 weken nadat Keuken Huissen langskwam bij ons thuis, is de keuken ook daadwerkelijk geplaatst. Een mooie en witte keuken met alles erop en eraan. De nieuwe keuken heeft een hele moderne tint aan ons huis gegeven. Dat was ook het gene wat we wilden. We zijn in ieder geval erg tevreden over de keuken die Keuken Huissen ons geleverd heeft.