Ontwerp uw tuin precies zoals u zelf wilt!

1 min read
ontwerp van uw tuin

Wilt u uw tuin een ander ontwerp geven? Maar wilt u dit niet zelf doen? Dan kunt u het beste naar Hovenier Schouten gaan. Ontwerp uw tuin samen met de specialisten van Schouten Hoveniers en uw tuin wordt precies zoals u het wilde hebben!

 

Op de website van Schouten Hoveniers kunt u verschillende afgeronde projecten bekijken en meer informatie vinden over het bedrijf zelf. Schouten Hoveniers is een jong en enthousiast hoveniersbedrijf en uw uw tuin is bij hun in goede handen! Schouten hoveniers kunnen u adviseren over uw tuin maar ook uw tuin ontwerpen, realiseren en onderhouden! Zij zijn van alle markten thuis. Wilt u meer weten? De specialisten komen graag vrijblijvend langs om naar uw wensen te luisteren en de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken.

ontwerp van uw tuin

Het ontwerp van uw tuin

De meeste mensen willen het gehele jaar door genieten van hun tuin. Ontwerp uw tuin daarom op een goede manier. Hoveniersbedrijf Schouten zal rekening houden met uw eigen wensen en samen met u aan de slag gaan naar een passend ontwerp. Samen met de kennis, gevoel van ruimte, vormgeving, creativiteit en sfeer zullen zij streven naar een optimaal resultaat.

Daarnaast is een beplantingsplan ook erg belangrijk. Bomen en planten bepalen namelijk de sfeer in uw tuin. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met de ligging van uw tuin, de mogelijkheden en de wensen.

Voor meer informatie en vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met de medewerkers en specialisten van Schouten Hoveniers.