Praktische plak spiegel

2 min read

Bekijk de handige plak spiegel bij de Spiegelshop. Let vooral op het ronde model plak spiegel en de afwerking aan de rand. Zo’n plak spiegel is een verrijking voor je interieur. Op de internetsite is te lezen over de mogelijkheden met de spiegel met een ophangsysteem. De Spiegelshop heeft een groot assortiment aan spiegels, en zo is er voor ieder wat wils te verkrijgen. Het gaat van een grote staande passpiegel tot spiegels in een klassieke, of juist in een moderne, lijst. Als je een tijdje rondkijkt op de site van de Spiegelshop dan zal je het vanzelf zien, maar je kan ook verder lezen.

Spiegelshop heeft alle denkbare vormen en maten spiegels

Naast de plak spiegel is er genoeg te zien op de site. Ze hebben de gouden barok spiegel, maar ook een spiegel met een mat zwarte lijst, en daar tussenin een landelijke spiegel. Aantrekkelijk is de sale, misschien loop je daar net tegen een voordeeltje aan terwijl de prijzen bij de Spiegelshop al laag zijn. Passpiegel Leeds is te omschrijven als hip, die past mooi in een modern interieur met een industriële look. De passpiegel Milano is iets speelser en de Amsterdam zit daar tussenin. De spiegel Boston is design, dat heeft een uniek frame wat niet te omschrijven is.

Naast decoratief is een spiegel zeer functioneel en mag het in niet één woning ontbreken

Een spiegel is nodig om jezelf te verzorgen. Jezelf opmaken en haren stylen kun je niet bij jezelf doen zonder spiegel. Dit geldt ook met kijken hoe kleding staat, een passpiegel is dan onmisbaar. Maar die ene belangrijke spiegel, in de badkamer boven de wasbak, is niet voldoende. Omdat spiegels zo stijlvol zijn is er altijd wel een plekje in de hal. Natuurlijk naast de garderobekast nog een passpiegel, en misschien voor het mooi een spiegel in de woonkamer. Bekijk de spiegels bij de Spiegelshop, de kwaliteit is goed en de prijs is laag.