Seniorenhulp voor de hulp die u echt nodig heeft

We zien het zo vaak gebeuren dat senioren altijd achter gelaten worden tijdens het verhuizen, er zijn ook niet veel bedrijven die dan echt de juiste hulp bieden. Daarom biedt Seniorenhulp Nederland de hulp die u echt nodig heeft tijdens het verhuizen.

Woningruimte

Seniorenhulp Nederland zorgt ervoor dat de woning zorgvuldig ontruimt wordt voor ouderen, mindervaliden, hulpbehoevenden en nabestaanden na een overlijden. Seniorenhulp zorgt ervoor dat achtergelaten bruikbare goederen een nieuwe bestemming krijgen via diverse stichtingen en dat niet bruikbare goederen verantwoord afgevoerd en verwerkt worden.

Ook zorgen zij ervoor dat wanneer u iets waardevols weg wilt hebben, dat die geveild worden via samenwerkende veilinghuizen.  Zo ziet u de kwaliteiten van de Seniorenhulp en ziet u hoe ze met de spullen omgaan.

Ervaring

Dankzij de jarenlange ervaring en zeer zorgvuldige manier van werken, weten ze precies hoe ze de woning moeten ontruimen. Zij zorgen er ook altijd voor dat de opgeleverde woning altijd wordt geaccepteerd door de verhuurder, makelaar of zelfs de woningbouwmaatschappij. Daarnaast houdt Seniorenhulp rekening met de emotionele waarde van de bezittingen en kijken ze naar de verloren spullen die u graag terug wilt zien.

Wat wordt er tijdens de woning gedaan?

Tijdens de woning gaan ze op paar punten letten voordat ze beginnen met verhuizen, deze zijn onder andere:

  1. In overleg met de makelaar deels leegruimen en verkoopklaar achterlaten
  2. De woning na de verkoop geheel leegruimen conform de overeenkomst met de kopers
  3. Het verwijderen van plavuizen en het egaliseren van de vloer.