Slaapkamer

Slaap weer lekker de hele nacht door

Wanneer je niet goed doorslaapt in de nacht verstoor je de verschillende fases van de slaap. Het is misschien een goed idee om dan eens te kijken voor een ander matras, binnenvering matrassen zijn comfortabel en zorgen er voor dat je wel de hele nacht doorslaapt. Je wordt meer uitgerust en fitter wakker door een goede nachtrust. Een binnenvering matras heeft geschakelde veren die tijdens de nacht je lichaam perfect ondersteunen.

Binnenvering matrassen

Beschermende laag foam op de vering

De stevigheid van het matras komt door de beschermende laag foam op de vering. Hierdoor blijft het matras ook lang goed gevormd, dankzij deze versteviging heb je geen zogenaamde kuil meer in je matras. Het is altijd goed om een matras regelmatig even om te keren voor de vorm en het behoud van je matras. Ook het luchten van een matras is erg belangrijk, zeker als je allergisch bent voor huisstofmijt.

Afritsbare hoes voor een goede hygiëne

Alle binnenvering matrassen hebben een afritsbare hoes die je eenvoudig in de wasmachine kunt wassen. Zo heb je altijd een frisse hoes, tijdens je slaap verlies je vocht wat door de hoes wordt opgenomen. Niet alleen het beddengoed is weer lekker fris, ook de hoes van je bed. De matrassen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, voor zowel een tweepersoonsbed als een eenpersoonsbed. Twee aparte matrassen is ook mogelijk in een tweepersoonsbed.

Matras

Comfortabel en fris wakker worden

Wil je ook weer de hele nacht doorslapen en met een uitgerust lichaam wakker worden? Maak dan snel een goede keuze uit de binnenvering matrassen, alle matrassen worden gratis geleverd in België en Nederland. Het matras heeft een lange levensduur omdat de vering gelijkmatig wordt belast. Dit komt ook door het matras regelmatig te keren, zowel in de lengte als in de breedte is dit aan te raden.