https://www.sierbetononline.nl/betonpoeren/

Tip: https://www.sierbetononline.nl/betonpoeren/

Wanneer je op de website van https://www.sierbetononline.nl/betonpoeren/ kijkt, zie je een groot assortiment waar je deze fundering kan kopen. Niet alleen deze prefab poeren, maar nog heel veel andere producten zijn hier online te bestellen. Voordeel is dat je hier altijd de voorraad kan zien en nooit achter het net aan het vissen bent.

Omdat wij al een tijd het plan hadden om een garage te maken, zijn wij op deze website terecht gekomen. Want voordat wij aan een garage konden beginnen,. is het belangrijk om eerst een goede fundering neer te leggen.

https://www.sierbetononline.nl/betonpoeren/

Klik hier : https://www.sierbetononline.nl/betonpoeren/

Online zagen wij verschillende betonpoeren staan. Het ene model is nog mooier dan het andere. Echter wilden wij deze eerst in de grond gaan graven, voordat wij hierop gingen bouwen. Op deze manier wisten wij zeker dat de fundering wel goed was en dat is wel zo belangrijk.

Omdat wij een garage gaan bouwen op een grond die niet helemaal vlak is, was het belangrijk om een poer te kopen, die verstelbaar is. Hiermee was het een stuk makkelijker om deze te plaatsen. Mocht de ondergrond niet helemaal gelijk zijn, konden wij dit per poer verstellen.

Inmiddels is onze garage al een feit geworden en hebben wij hier veel plezier aan. Onze auto staat droog en er is ruimte genoeg om de fietsen erbij te zetten.