Logo-Unilux

Tip voor hor dakraam

Heb je in jouw woning een dakraam die je vaak open laat staan met veel muggen en vliegen die de woning binnen komen als vervolg? Dan is een hor dakraam de ideale oplossing voor jouw probleem. Door middel van het plaatsen van een hor is het voor de insecten niet er mogelijk om de woning binnen te vliegen wanneer het dakraam geopend is. 

horren

De horren van Unilux 

Unilux is de echte expert op het gebied van horren. Zij hebben namelijk al jaren ervaring in het fabriceren en monteren van horren. Het bedrijf heeft een erg goede prijs kwaliteitsverhouding waardoor je als klant altijd waar voor je geld zult krijgen. De horren die het bedrijf aanbiedt worden geheel in Nederlandse fabrieken gefabriceerd waardoor deze van een erg goede kwaliteit zijn. Wanneer de afmeting van jouw kozijn of deur afwijken van de afmetingen van de horren die het bedrijf aanbiedt. Unilux biedt hiervoor een horren op maat aan. 

Snelle levering en montage 

Wanneer je besluit om over te gaan tot een aankoop zal je hor binnen 1 week worden geleverd. Je kunt er dan zelf voor kiezen om deze te plaatsen of om dit te laten doen door een lokale expert. Je bent voor jouw hor dakraam bij Unilux absoluut aan het juiste adres.