Verkoop je eigen huis snel en eenvoudig

Verkoop je eigen huis op een snelle maar goede manier. Het is raadzaam om hierbij een goede makelaar in de arm te nemen. Omdat mijn vrouw en ik een zeer goede ervaring hebben met Brecheisen Makelaars. Wil ik bij deze mijn complimenten achter laten op dit blog dat vol staat met aan te raden adressen. Verkoop je eigen huis werkt goed als je dit doet bij een bedrijf die alle middelen en kennis in huis heeft. Dit zal ik eens nader toelichten.

De makelaar is bij ons thuis gekomen om eens te kijken naar het huis. Vervolgens werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Er werd besproken wat voor een stappenplan er het beste kan worden gemaakt. Hier konden wij ons in vinden en mijn vrouw en ik besloten om onze woning zo goed en zo duidelijk mogelijk te presenteren. Er zijn niet alleen goede foto’s gemaakt maar ook is er een video van onze woning gemaakt voor een betere impressie.

Verkoop je eigen huis

Verkoop je eigen huis op de juiste manier

Verkoop je eigen huis op de juiste manier. Hiermee bedoel ik op een zo’n duidelijk mogelijke manier met de juiste presentatie. Zelf ben ik van mening dat dit een enorme bijdrage heeft geleverd in de snelle verkoop. Want ons huis is verkocht aan mensen die ontzettend enthousiast waren en zelf de vraagprijs hiervoor hebben betaald. Enfin, wij hebben bij deze makelaardij onze nieuwe woning gevonden omdat dit kantoor een zeer breed netwerk heeft. Wij hebben iets moois gevonden in een wijk net buiten Utrecht. Er zit nog wel een flinke verbouwing aan te komen, maar hierdoor kunnen wij alles net zo maken zoals wij dit willen. Het was een prettige samenwerking met dit makelaarskantoor. Zij denken met de klanten mee en beschikken over een goede communicatie. Hierdoor hebben wij de juiste keuzes weten te maken.

Huis verkopen