Waarom jouw bedrijfsgebouw vliesgevel nodig heeft

1 min read

Vliesgevel wat ook wel gordijngevel en glasgevel genoemd, omdat het geen dragend onderdeel is van de infrastructuur dus wordt het vaak gemaakt van lichte materialen. Hier in zijn verschillende stijlen die bij jou gebouw zou kunnen passen.

De zuivere vliesgevel

Dit past perfect als het gebouw plek heeft voor een gemiddeld groot oppervlakte voor de vliesgevel maar de structuur er om heen stevigheid biedt. Dit is een geheel oppervlakte zonder onderbrekingen in het glas. Bij oude gebouwen waar de ramen al zijn voorgevormd is dit een keuze die gaat zorgen voor licht en een modern gevoel.

De onzuivere vliesgevel

Hierbij is er vaak een groot deel wat met glas wordt ingedeeld hierdoor kan er bijvoorbeeld met een aluminium vliesgevel een mooi patroon worde gemaakt zodat het gebouw van de buitenkant net zo modern en strak eruitziet als van de binnenkant. Het leuke is dat er per gebouw iets anders past maar omdat er met aluminium zoveel mogelijk is kan dit allemaal.

In veel werk ruimtes is het belangrijk dat er natuurlijk licht binnen komt zodat er een goede sfeer is. Met veel nieuwe gebouwen wordt hier dan ook voor gezorgd door middel van vliesgevel. Iedereen doet het en wie zou dit nou niet willen?

Zorg dat je samen met een expert gaat kijken wat voor vliesgevel bij jou gebouw past of bij de renovatie. Want hierin kunnen per persoon veel verschillen zitten wat mogelijk is zodat het gebouw niet alleen perfect in elkaar zit maar ook bij jou bedrijf past.