Windscherm voor op het terras

Sinds kort ben ik zeer tevreden met onze nieuwe windscherm! Normaal gesproken hadden wij een grote tent in de tuin staan. Echter is deze met de vorige storm gesneuveld. Persoonlijk vind ik het altijd onwijs lekker om in onze eigen tuin te kunnen zitten. Genieten van een kop koffie met nog steeds de krant voor mijn neus. Onze tuin is nogal landelijk ingericht. Dit houdt in dat er geen tot weinig beschutting is en de wind zich openlijk door de tuin heen kan gaan. Helaas betekent dit ook direct dat ik niet op een normale manier de krant kan lezen en dat vind ik jammer. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van Xterior. Dit bedrijf maakt een windscherm voor je op maat en dat is precies waar ik naar op zoek ben!

De windscherm is besteld

Zo heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Tijdens mijn telefoongesprek kon ik snel en eenvoudig alles vragen en kreeg ik hier meteen een antwoord op. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een offerte op te laten maken. Met deze offerte weet ik wat de precieze kosten gaat worden. Wel zo prettig aangezien ik nooit teveel zal betalen.

De offerte was opgemaakt en daar heb ik akkoord op gegeven. Vervolgens gingen zij voor mij aan de slag om de windscherm naar wens te maken.